PVC-banner og mesh-banner.

Bannere kan brukes til en rekke formål som å øke merkevare gjenkjennelsen, synliggjøre ditt budskap, eller bidra til å lansere nye produkter og kampanjer – både ute og inne!

Med bannere tiltrekker du deg enkelt stor oppmerksomhet, og bannere fra Inovent printes i høy kvalitet med flotte farger som synes. Om du kun trenger et lite banner på en meter eller et storformat banner på 1000 kvadratmeter lager vi det for deg! Leveringstid avhenger av materiale, antall og størrelse på banner.

Hvilket materiale skal du velge? Til utendørs bruk er det vanlig med PVC eller Mesh (perforert PVC). Fordelen med mesh er at de bittesmå hullene vil slippe luft gjennom og redusere risikoen for at vinden river med seg banneret. Dermed bør mesh velges om banneret skal henge værutsatt og er i større format. PVC er et sterkt og holdbart materiale som tåler røff behandling både inne og ute. Innendørs velger du mellom PVC. PVC har en glattere overflate som kan vaskes lett over med en klut. PVC kan ikke brettes og må leveres på rull.
Trenger du en pressevegg?, da rt banner er en rimelig løsning.

Ønsker du andre størrelser en hva som er i utvalget her, så ta kontakt.